Luxusresort
Bed & Breakfast
Willkommen in unserem B&B.

Bed & Breakfast in Francavilla Fontana in Apulien

Bent u op zoek naar een Bed and Brekfast in Puglia in Francavilla Fontana? Ontdek de schoonheid van de B&B Realis Masseria della Colomba, een juweel met zwembad op het platteland van Francavilla Fontana met de onmiskenbare charme van het Apulische grondgebied!
Het Bed and Brekfast Relais Masseria della Colomba in het hart van Puglia, gelegen op het groene platteland van Francavilla Fontana, is een juweel met een onmiskenbare charme.
Wij zijn de ideale plek voor diegenen die een vakantie met familie of vrienden willen doorbrengen in een boerderij in Puglia, vlakbij de zee en in de rust van het Apulische platteland.

Dit is de ideale plek om een romantisch weekend door te brengen in totale ontspanning in Puglia in het hoge Salento, weg van de stress van de stad. U wordt verwelkomd in grote en lichte kamers met gastvrijheid en warmte, genietend van lokale gastronomische proeverijmenu's met typisch Apulische gerechten, Apulische extra vierge olijfolie en de goede wijn van onze productie, verpakt in de charme en nostalgie van de afgelopen dagen.

Der ideale Ort, um angenehme Momente der Ruhe und des Urlaubs zu verbringen

Relais Masseria della Colomba ist das Landhaus, das für jene bestimmt ist, die einen Feiertag in der Harmonie mit Natur und Entspannung verbringen möchten, begeistert mit der Philosophie der Agriturismo-Formel.

In der apulischen Landschaft gelegen, Relais Masseria della Colomba erlaubt Ihnen, die Emotionen, die durch das bezaubernde Land Apulien ├╝bertragen werden, besser zu erleben.

0
DOPPELZIMMER
0
SUITE
0
ROYALE SUITE
0
SWIMMINGPOOL